Cara Tukar Duit Raya Di Mesin ATM

Raya Aidilfitri yang hamoir menjelang tidak lama lagi, pastinya memberi kegembiraan untuk umat islam di dunia. Apatah lagi di Malaysia, anda sudah semestinya ke kaunter bank untuk menukar duit raya..

Untuk memudahkan lagi pertukaran duit raya, selain ke kaunter bank. Anda juga boleh dengan Cara Tukar Duit Raya Di Mesin ATM. Berikut admin kongsikan langkah rweswbut di ATM Maybank, cari yang brench besar-besar sedikit..


Cara Tukar Duit Raya Di Mesin ATM

Langkah 1

Pergi ke Maybank yang besar sikit (selected branch). Contoh gambar di bawah ialah Maybank Setia Alam ada 2 mesin ATM yang boleh dapat duit raya baru yang masih wangi.

Langkah 2

Pilih ATM yang ada papan tanda gambar tiga orang pakai baju Melayu sedang pegang duit raya (seperti gambar diatas).

Langkah 3

Semua duit dalam mesin ATM tu ialah wang kertas bernilai RM10 yang masih baru. Tekan withdraw dan pilih amount.Langkah 4

Maksimum jumlah untuk satu transaksi ialah RM300. Jadi, jika anda mahu sebanyak 60 keping wang kertas RM10 yang baru, perlu lakukan sebanyak dua kali transaksi..


Kredit 👉 mohdshukur

Sudah ada duit raya tapi sampul raya tak ada pulak, macam tak kena, kan. Kalau ada rezeki boleh dapat free di kaunter bank. Kalau admin beli sendir jer la..


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Cara Tukar Duit Raya Di Mesin ATM"

Catat Ulasan